Lediga jobb Installations & serviceelektriker

Just nu finns de 5242 lediga jobb Installations & serviceelektriker som stämmer överens med din sökning.

Bevaka lediga jobb för Installations & serviceelektriker

Anmäl dig på bevakningslistan här - så får du en notis så fort ett nytt ledigt jobb som Installations & serviceelektriker publiceras som stämmer överens med din sökning.


Den kompletta guiden till lediga jobb installationselektriker & serviceelektriker och hur du hittar din. Topp 3 saker du bör veta.

Typer av lediga jobb och var du kan hitta dem

Lediga jobb är en typ av anställningsmöjlighet som är tillgänglig för människor att söka. Arbetsgivare lägger ut lediga jobb på webbplatser och de arbetssökande kan söka dem. Arbetssökande kan hitta lediga jobb genom att söka på branschstegen.se

Hur hittar jag lediga tjänster som Installationstekniker och servicetekniker?

I filter funktion lite längre upp hittar du lediga jobb Installationstekniker och servicetekniker. Och det är så viktigt! En av de viktigaste sakerna som en installationselektriker gör är att installera och reparera olika typer av utrustning. Detta inkluderar luftkonditionering, värme, VVS, el och mer. De tillhandahåller även reparationer av olika apparater som kylskåp, ugnar, mikrovågsugnar, diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare bland andra.

Lediga jobb

Att hitta ledigt jobb som Installationstekniker och servicetekniker kan vara svårt. Det är viktigt att göra din forskning innan du bestämmer dig för ett företag att ansöka för tjänsten.

Vad tjänar en Installationstekniker

En installationstekniker kan bli ombedd att installera en mängd olika föremål i olika inställningar. De kan omfatta kabelsystem, elektriska ledningar, VVS-armaturer, VVS-system och mycket mer. Installationstekniker har en medianlön på 32 400 kr/mån (Källa: SCB)

Vad tjänar en servicetekniker i Sverige?

En serviceteknikers jobb och lön kan variera väldigt beroende på bransch.

Utbildning och behov

Installations- och servicetekniker är efterfrågade inom byggbranschen. Behovet av dessa yrken växer i takt med att fler och fler människor flyttar in i nya bostäder och byggnader. Dessa yrkesverksamma kräver vanligtvis ingen högskoleexamen, men de behöver utbildas i specifika färdigheter.

Byggföretag kommer ofta att anlita installations- eller servicetekniker som har erfarenhet inom ett liknande område, till exempel att en eltekniker blir installationstekniker.

Det finns tre typer av installations- eller servicetekniker:

- Installationstekniker

- Servicetekniker

- Byggledare

Skapa jobbevakning

+ Skapa jobbevakning på denna sökning

Kostnadsfri bevakning. Du bestämmer själv hur ofta du vill bli uppdaterad med jobbförslag.