Lediga jobb Ingenjörer och tekniker inom elektroteknik

Just nu finns de 10271 lediga jobb Ingenjörer och tekniker inom elektroteknik som stämmer överens med din sökning.

Bevaka lediga jobb för Ingenjörer och tekniker inom elektroteknik

Anmäl dig på bevakningslistan här - så får du en notis så fort ett nytt ledigt jobb som Ingenjörer och tekniker inom elektroteknik publiceras som stämmer överens med din sökning.


Hur hittar jag lediga jobb elektronikingenjör & elektroniktekniker?

Det enkla svaret är att du har kommit rätt! på den här sidan hittar du lediga jobb elektronikingenjör och elektroniktekniker. Vi listar så fort det dyker upp ett ledigt jobb. Så snart en ledig tjänst annonseras listar vi den direkt på vår hemsida.

Var du kan hitta (och ansöka!) de högst betalande lediga jobben gratis

Många människor har en missuppfattning att de behöver spendera mycket pengar för att hitta de bästa jobben. Sanningen är att många av de högst betalda jobben är tillgängliga gratis. Det finns flera webbplatser, som branschstegen.se med massor av lediga jobb för elektronikingenjör och elektroniktekniker!

Så mycket tjänar en elektronikingenjör?

Medianårslönen för en elektronikingenjör är 46 100kr/mån (Källa: SCB 2022). Merparten av lönen kommer från deras skicklighet och expertis inom branschen, och det kan vara lukrativt på dagens arbetsmarknad. Lönerna kan variera beroende på erfarenhet och plats. De lediga jobben som elektronikingenjör hittar du här.

Så mycket tjänar en elektroniktekniker?

En elektroniktekniker är någon som arbetar med elektronisk utrustning. De ansvarar för att installera och reparera dessa delar av utrustningen. Medellönen för en elektroniktekniker är även den 46 100 kr/mån (Källa: SCB). 

Vad är huvuduppgiften som elektronikingenjör?

Huvuduppgiften för en elektronikingenjör är att använda ingenjörsfärdigheter för att designa, analysera och bygga elektroniska enheter.

Vilka arbetsuppgifter kan en elektroniktekniker ha?

En elektronikteknikers jobb kan vara att diagnostisera, felsöka och reparera elektrisk och elektronisk utrustning. Dessa tekniker ser till att våra iphones fungerar, att våra mikrovågsugnar värmer upp mat och att våra diskmaskiner städar disken.

Vilket fackförbund kan man gå med i som elektroniktekniker i Sverige?

Det finns många olika fackförbund i Sverige, men Handelsanställdas förbund och Industrins arbetsgivareförbund är två av de största för elektroniktekniker.

Vad finns de för utbildningar för en elektroniktekniker eller elektronikingenjör?

Utbildningsalternativen för en elektronikingenjör beror på om han eller hon är intresserad av att utveckla nästa generations videospelskonsoler, designa nästa avancerade smartphone eller hjälpa till att forma framtiden för robotik. Vi listar i vilket fall alla varianter lediga jobb för eketroniktekniker och elektronikingenjör. De som är intresserade av att konstruera en ny generation av videospelskonsoler bör anmäla sig till ett datavetenskapsprogram och specialisera sig på mjukvaruutveckling.

Skapa jobbevakning

+ Skapa jobbevakning på denna sökning

Kostnadsfri bevakning. Du bestämmer själv hur ofta du vill bli uppdaterad med jobbförslag.