Lediga jobb Geotekniker

Just nu finns de 1446 lediga jobb Geotekniker som stämmer överens med din sökning.

Bevaka lediga jobb för Geotekniker

Anmäl dig på bevakningslistan här - så får du en notis så fort ett nytt ledigt jobb som Geotekniker publiceras som stämmer överens med din sökning.


Lediga jobb för geotekniker

Branschstegen.se listar lediga jobb för geotekniker. Så fort en ny ledig tjänst publiceras av företag i Sverige gör vi det bästa vi kan för att publicera den. Passa på att skriva upp dig helt kostnadsfritt på vår jobbevakning. Inget konto krävs, enkel registrering med mail - så missar du inte nästa geotekniker vakans!

Vad gör en geotekniker?

Geotekniker designar och konstruerar ingenjörsprojekt relaterade till jord, berg och grundvatten. De säkerställer också att dessa projekt är säkra för människor och miljö.

Vad tjänar en geotekniker?

Lönen för en geoteknisk ingenjör beror på hens erfarenhet, utbildning och expertis. En geotekniker ny i tjänst kan förvänta sig att tjäna 41 900 kr/mån medan en geotekniker med erfarenhet kan tjäna upp till 44 900 kr/mån (Källa: SCB).

Hur många geotekniker finns det i Sverige?

Enligt SCB:s trender och prognoser fram till 2035 beräknas efterfrågan stiga till 20.000 Kemi-, bio-, material- och geotekniker. Detta att jämföra med 2018 års 16.000 arbetande.

Fördelning män och kvinnor som jobbar med geoteknik

Examensfrekvens för kvinnor antas vara nära 65 % och för män till nära 55 %, enligt SCB.

Skapa jobbevakning

+ Skapa jobbevakning på denna sökning

Kostnadsfri bevakning. Du bestämmer själv hur ofta du vill bli uppdaterad med jobbförslag.