Lediga jobb Chef Drift bygg & anläggning

Just nu finns de 2945 lediga jobb Chef Drift bygg & anläggning som stämmer överens med din sökning.

Bevaka lediga jobb för Chef Drift bygg & anläggning

Anmäl dig på bevakningslistan här - så får du en notis så fort ett nytt ledigt jobb som Chef Drift bygg & anläggning publiceras som stämmer överens med din sökning.


Hur bli man en byggchef?

De finns flera vägar att gå för dig som vill hitta ett ledigt jobb som chef i byggbranschen. När du väljer gymnasieprogram kan teknikprogram eller bygg- och anläggningsprogrammet vara bra alternativ. Speciellt om du vill börja jobba direkt efter gymnasiet. Du kan även välja att få yrkeserfarenhet innan du fortsätter med vidare utbildning eller startar ett eget byggföretag. Teknikprogrammet är bra för dig som vill fortsätta till högskolan eller andra högre studier direkt efter gymnasiet och till exempel drömmer om ett yrke som byggingenjör. Fundera på vad dina mål är med jobb och studier.  

Hur mycket tjänar driftchefer inom bygg och anläggning?

I genomsnitt per månad före skatt 51 200 kronor. För kvinnor är snittlönen 53 200 kronor och männen tjänar något lägre, en månadslön på 51 100 kronor. Siffrorna är hämtade från senaste statistiken från scb.se. Månadslönerna är baserade på belopp som betalas ut före skatt och är uppräknade till heltid.

Var kan jag hitta lediga jobb som byggchef?

Det finns flera bra sidor för att hitta lediga tjänster i byggbranschen. Du kan kika direkt här på branschstegen.se för att se om du hittar något som passar. Andra smarta vägar in på arbetsmarknaden är att skapa ett gediget kontaktnät. Ring upp och presentera dig för de företag du är intresserad av och skulle kunna tänka dig ha som framtida arbetsgivare. Kanske har de en öppning just nu eller en praktikplats där du kan visa vad du går för. Alltid bra att bygga upp ett nätverk för framtida jobberbjudanden.

Vad gör en anläggningschef?

Anläggningschefen eller den anläggningsansvarige ansvarar för den del av arbetsplatsgruppen som direkt hanterar anläggningar. Anläggningschefer ansvarar ofta för utvecklingen av strategiska anläggningsmål, övervakning av utrymmesallokeringar och tillhandahållande av effektiv utrymmesanvändning.

Vad gör en byggnadschef?

En byggchef har kontakt med arkitekter, inspektörer, kunder och olika branscher. De flesta byggledare har minst fem års erfarenhet av att arbeta på byggarbetsplats. Det finns en betydande ansvarsnivå som ligger i rollen som byggnadschef, därför är det viktigt att kandidaten är ansvarig, mogen och försiktig. Några förmågor som krävs för att bli en framgångsrik byggchef inkluderar hantering av ekonomi, konfliktlösning, strategisk planering och projektledning. Som chef är det viktigt att våga ta ledarrollen och kunna samarbeta med människor. 

Vilka uppgifter kan en anläggningschef ha?

Den som har rollen som anläggningschef kan ha några av följande uppgifter. Kommunicerar med ledningen för att utveckla strategiska anläggningsmål. Utvecklar strategiska långsiktiga planer för att uppnå strategiska målsättningar. Skapar och hanterar organisationens kapital- och utgiftsbudgetar. Övervakar utrymmesallokeringar och tillhandahåller effektiv utrymmesanvändning. Övervakar flyttningar och kundomsättning.

Vilken utbildning ska jag välja?

Bygg- och anläggningsprogrammet passar dig som vill arbeta inom husbyggnad, anläggning, måleri eller plåtslageri. Arbetet kan gälla både nykonstruktion och renovering, vilket är en verksamhet som spelar en central roll i samhället. Är du osäker på om du vill gå på högskola eller inte? På byggprogrammet kan du läsa till kurser inom svenska och engelska så du blir behörig till universitetet!  (Källa: gymnasium.se)


Skapa jobbevakning

+ Skapa jobbevakning på denna sökning

Kostnadsfri bevakning. Du bestämmer själv hur ofta du vill bli uppdaterad med jobbförslag.